Ianis Hagi se pregătește de nuntă

Ianis Hagi – fiul legendei Gheorghe Hagi

Ianis Hagi este un fotbalist român și este fiul legendarului Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai mari jucători de fotbal din istoria României. Ianis s-a născut la 22 octombrie 1998, la Istanbul, Turcia, în timp ce tatăl său evolua pentru echipa Galatasaray.

Ianis Hagi și-a început cariera de fotbalist profesionist în 2014, la Viitorul Constanța, clubul fondat de Gheorghe Hagi. În 2016, a fost transferat la Fiorentina, dar a revenit în 2018 la Viitorul Constanța, unde și-a continuat evoluția. Ulterior, a atras atenția clubului belgian KRC Genk, unde a semnat în ianuarie 2020.

Este cunoscut pentru abilitățile sale tehnice, viziunea de joc și execuțiile din lovituri libere. A reprezentat echipa națională a României în mai multe categorii de vârstă și a devenit rapid una dintre speranțele viitoare ale fotbalului românesc.

Ianis Hagi – carieră în fotbal 

De-a lungul carierei sale, Ianis Hagi a jucat la mai multe echipe mai ales pe plan internațional.

 • 10.07.2016 – Transfer la Fiorentina (de la FC Viitorul, €2.0m): Ianis Hagi și-a început cariera în străinătate semnând cu clubul italian Fiorentina. Această mutare a reprezentat o oportunitate de a evolua într-un mediu fotbalistic diferit și de a-și dezvolta abilitățile la un nivel internațional.
 • 13.01.2018 – Transfer la FC Viitorul (de la Fiorentina, €2.8m): S-a întors în România și a semnat cu FC Viitorul, clubul fondat de tatăl său, Gheorghe Hagi. Aici, a avut șansa să joace în prima ligă românească și să contribuie la echipa la care și-a început cariera.
 • 12.07.2019 – Transfer la KRC Genk (de la FC Viitorul, €4.7m): Ianis Hagi a atras atenția clubului belgian KRC Genk, unde a fost transferat pentru o sumă semnificativă. Această mutare l-a adus într-un campionat mai competitiv și i-a oferit oportunitatea de a se dezvolta într-un mediu fotbalistic european de top.
 • 31.01.2020 – Împrumut la Rangers (de la Genk): Pentru a câștiga experiență și pentru a se adapta la fotbalul britanic, Ianis Hagi a fost împrumutat la Rangers în Scoția. Aici, a avut o contribuție semnificativă la echipa sa temporară.
 • 30.06.2020 – Revenire de la împrumut la Genk (de la Rangers): După perioada de împrumut, s-a întors la Genk, dar nu pentru mult timp.
 • 01.07.2020 – Transfer la Rangers (de la Genk, €3.5m): Ianis Hagi a semnat permanent cu Rangers, transferându-se definitiv la clubul scoțian. Aici, a devenit o parte importantă a echipei și și-a consolidat statutul ca unul dintre cei mai talentați fotbaliști români.
 • 27.08.2023 – Împrumut la Alaves (de la Rangers): Pentru a dobândi experiență în La Liga, Hagi a fost împrumutat la Deportivo Alavés în Spania.
 • 30.06.2024 – Revenire de la împrumut la Rangers (la Alaves): Se preconizează că Ianis Hagi se va întoarce la Rangers după încheierea perioadei de împrumut la Alaves.

Ianis Hagi se pregătește de nuntă

Ianis Hagi se pregătește de nuntă

Sursa foto

Ianis Hagi, cunoscut pentru talentele sale fotbalistice și moștenirea sa înrădăcinată în universul fotbalului românesc, a surprins și încântat comunitatea sa de fani cu o veste plină de emoție – logodna sa cu frumoasa Elena Tănase. 

Momentul de aur a fost imortalizat într-un carusel de imagini postat pe Instagram, oferind o privire intimă asupra unei etape semnificative din viața personală a tânărului fotbalist.

 • Cererea în Căsătorie la Paris

Ianis Hagi și Elena Tănase au ales Parisul, “orașul iubirii”, pentru a marca începutul unei noi călătorii în viața lor. 

Ceremonia de logodnă a fost susținută de un decor romantic, îmbogățit de flori albe, lumânări și înălțându-se sub Turnul Eiffel, simbol al romantismului parizian. Ianis a demonstrat creativitate și romantism, folosind un joc de cuvinte pe Instagram – “You. Me. Oui” – o declarație plină de semnificație care exprimă angajamentul lor reciproc.

 • Elena Tănase – Partenera de Viață a lui Ianis

Elena Tănase, o prezență discretă în mediul online, este o tânără originară din Constanța și studentă a Colegiului Național Mircea cel Bătrân. 

Elena provine dintr-o familie înstărită cu rădăcini aromâne, la fel ca iubitul său. Cu un profil de social media privat, ea a păstrat cu grijă detaliile vieții personale departe de ochii curioșilor.

 • Cununia Civilă și Detalii Rafinate

Cununia civilă a avut loc chiar de Crăciun, la un club din nordul Capitalei, unde au fost prezenți 400 de invitați. Momentul a fost împodobit cu eleganță, iar atmosfera a fost întreținută de prestații artistice ale trupei Pindu și a lui Horia Brenciu.

Ținutele alese pentru acest eveniment special au subliniat rafinamentul și stilul cuplului. Elena Tănase a strălucit în două rochii spectaculoase: una de la Marchesa (8.000 de dolari) și cealaltă de la Elie Saab (19.000 de dolari), ambele evidențiind eleganța și gustul său excepțional. 

Ianis Hagi a completat cu două costume perfect potrivite, reflectând atenția la detalii și pasiunea pentru modă a cuplului.

 • Reacții și Bucurii în Familie

Gheorghe Hagi, viitorul socru mândru, a exprimat bucuria și mândria pentru decizia responsabilă a fiului său de a se logodi. La fel ca în teren, Ianis Hagi a demonstrat determinare și maturitate în alegerea partenerei de viață. 

Părinții mirelui, Gheorghe și Marilena Hagi, au fost descriși drept extraordinar de eleganți și emoționați la cununia civilă, la fel ca și părinții miresei, de altfel.

 • Viitorul Cuplului și Speranțe pentru Familie

Ianis și Elena, în vârstă de 24, respectiv 23 de ani, au dezvăluit că își doresc copii sănătoși și că nunta, deși încă neplanificată, va veni în viitor. Alegerea lor de a se cununa civil a fost un pas semnificativ spre începutul unei noi etape a vieții lor, iar petrecerea spectaculoasă a fost o celebrare a iubirii lor și a unității în familie.

Într-un moment în care cariera sportivă a lui Ianis Hagi strălucește pe teren, povestea sa de dragoste și angajamentul față de Elena Tănase arată că viața sa personală este la fel de plină de realizări și bucurii. 

Cuplul Hagi-Tănase reprezintă nu doar o uniune de inimi, ci și o împletire a două familii cu tradiție și iubire, aducând în prim-plan valori precum responsabilitatea, discreția și frumusețea autentică a unei povești de dragoste contemporane.

Cele mai recente articole

Music club